Search icon

Каталог

Search icon

Кошик

Ваші кошики

Інформація про знижки

Знижка:

0 грн

Всього:

0 грн

В кошику поки немає товарів

Перейдіть до каталогу, подивіться гарячі знижки або скористайтеся пошуком, щоб найти потрібний товар

2024-01-04 11:23:59

Найкращі види сирів, які варто спробувати

Топ 10 сирів яких потрібно скуштувати в своєму житті !


№ 1. Пармезан

Пармезан - твердий сир, крихкий, гостроватий на смак. Його нарізають тонкими скибочками, а подають - з грушами і волоським горіхом. Пармезан додають в пасту, різотто, омлети. У 100 г в середньому міститься 392 Ккал.


№ 2. Брі

Сири Брі та Камамбер

Брі - старовинний французький сир. Сир королів. Смак його, залежно від різновиду і термінів визрівання.

Фрукти і брі - найкраще поєднання. У 100 г в середньому міститься близько 330 Ккал.


№ 3. Сир Гудбрандсдален

Сир Гудбрандсдален - це тип коричневого норвезького сиру бруност. Цей традиційний Норвезька сир став сьогодні візитною карткою країни вічних холодів.

Сир світло-коричневого кольору і має карамельний смак, який пояснюється особливим, нестандартним підходом в приготуванні.

Всі інгредієнти варяться близько 7-8 годин , поки цукор, що міститься в них ,не починає перетворюватися в карамель.

Тому зовсім не дивно, що на початку смак цього сиру схожий на карамель - такий же тягнеться, ніжний, солодкуватий, а вже трохи пізніше починає відрізнятися кислинка і пікантна гострота, характерна для сирів з козячого молока. Незважаючи на всю свою м'якість, Гудбрандсдален досить пружний за своєю консистенцією.


№ 4. Маскарпоне

Маскарпоне - італійський вершковий сир, з багатим смаком, схожим на вершки і йогурт. У 100 г в середньому міститься 453 Ккал.


№ 5. Камамбер


Камамбер - м'який сир, виготовлений з коров'ячого молока. Брі і камамбер схожі, але брі трохи жирніший. У 100 г в середньому міститься близько 300 Ккал.


№ 6. Дор блю

Дор блю - німецький блакитний сир. Його краще їсти з горіхами і виноградом. Якщо Ви їсте кілька сортів сиру одночасно, цей сорт краще залишити наостанок. У 100 г в середньому міститься 354 Ккал.


№ 7. Горгондзола

Горгондзола (Gorgonzola) - один з найбільш відомих італійських сирів, що відрізняється характерним гоструватим смаком. Цей сир має солодкуватий присмак, з найніжнішим і легким горіховим ароматом. У 100 г в середньому міститься близько 358 Ккал.


№ 8. Моцарелла

Моцарелла - сир з молока буйволиць. Цей сир відмінно поєднується з помідорами, базиліком і оливковою олією. Можна додати ще трохи чорного перцю. У 100 г в середньому міститься 250 Ккал.


№ 9 Сир Уенслідейл

Сир Уенслідейл - напівтвердий сир родом з Великобританії, приготований з коров'ячого молока. Термін дозрівання сиру - від 6 до 12 тижнів.

За консистенцією сир твердий, щільний, трохи шаруватий, за кольором - блідо-жовтий. По всьому сиру зустрічаються великі шматочки манго і крихітні вкраплення імбиру.

Сир має специфічний, солодкувато - терпкий смак на м'якому вершковому з медовими нотами тлі. Смак імбиру відчувається досить яскраво. Сир можна подати на крекері, а в якості напою запропонувати портвейн.


№ 10. Сир Власкаас

Сир Власкаас - улюбленець гурманів. Щоб повністю розкрити його пряний смак, його рекомендують нарізати кубиками з гранню близько одного сантиметра. Власкаас є ідеальним сиром для подачі до святкового столу. Сир довго зберігається в холодильнику, хороший для натирання в гарячі страви. Також, сир власкаас подають з сезонними фруктами, ананасами, сухофруктами і мигдалем. Його солонуватий смак підходить і до сухого червоного, і білого вина, і до гіркого пива.

Підписатись на розсилку

Мобільний додаток Mozzarella

Каталог

Мобільний додаток Mozzarella

Ми в соціальних мережах