0 Вибрані товари
0
12:06:16 - 03.11.2019

Рецепти

12:06:16 - 03.11.2019
лазанья класична з м'ясом
Лазанья класична з м'ясом
СКЛАДОВІ
М'ясний фарш600 г
Соус болоньезе600 г
Вершкове масло60 г
Пшенична мука2,5 столові ложки
Оливкова масло2 столові ложки
Молоко750 мл
Готові сухі листи лазаньі10 штук
Твердий сир                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

1. У пательню вершкове масло і 2 ложки рослинної олії, розтопити. Поступово додавати борошно і розмішувати так, щоб не залишалося грудочок.                                                                                                                                                                                                          
2. Коли вся мука втрутитися, влити все молоко. Зменшити вогонь і томити до потрібної консистенції: не рідкою, але й не занадто густий. Консистенція нежирної сметани.
Фото приготування страви: Лазанья класична з м'ясом - крок 3
3. На сковороді розжарити оливкова олія. Додати м'ясний фарш (краще свинина + телятина).                                                                                                                                                                                                              
4. Фарш смажити до напівготовності. Влити в нього соус болоньєзе, посолити і поперчити за смаком.
5. Духовку розігріти до 180 градусів. Форму змастити вершковим маслом. На дно вилити трохи соусу бешамель, чуть-чуть, тільки щоб покрити дно.                                                                                                                                                                                                                                                              
7. Соусу потрібно викладати стільки, скільки необхідно, на ваш погляд, щоб лазіння вийшла соковитою. Поверх соусу викласти сухі листи лазаньї. Повторити процедуру.
Фото приготування страви: Лазанья класична з м'ясом.
8. Останній шар листів промазати соусом бешамель і зверху щедро засипати сиром. Дати постояти хвилин 7-10. Поставити в духовку. Піч 30 хвилин.
паста з хамон і руколою
Паста з хамон і руколою
Складові:
коротка паста - 200-250гр
рукола - 90гр
томати черрі - 200гр
болгарський перець - 1шт
горішки кеш'ю - 1 жменька
цибуля червоний - 1/2 шт (опціонально)
пармезан - 40-50гр
хамон - 6-8 тонких слайсів
оливкова олія - ​​5-6ст.л.
бальзамічний оцет - 2ст                                                                                                                                                                          
                                                                                                                                                                                                             1. Спочатку зробимо перчик-гриль. Для цього розігрійте духовку приблизно на 240-260 ". І покладіть перчик в духовку. Не потрібно нічим змащувати. Залишаємо його в духовці поки він не покриється чорними цятками. На це піде може хвилин 15-20.
як посмажити сир халумі?
Як посмажити сир Халумі?
-Нарізаємо сир шматочками 5-8 мм завтовшки.
-Нагріваємо сковороду, скроплюємо її олією.
-Смажимо сир по 1-1,5 хвилини з кожного боку.
-Солимо і додаємо прянощі за смаком.
Ось так все просто : )
спагетті з грибами і томатним соусом
Спагетті з грибами і томатним соусом
-    печериці - 300 г,
-    цибуля ріпчаста - 1 шт,
-    часник - 2 зубчики,
-    помідори - 4-5 шт,
-    томатний соус - 2 столових ложки,
-    цукор - 0,5-1 чайна ложка,
-    рослинне або оливкове масло,
-    червоне або біле сухе вино - 1-2 столових ложки (не обов'язково),
-    сіль, мелений перець.
паста з томатним соусом
Паста з томатним соусом
Паста з томатним соусом
Паста - 200 гр
Свіжі помідори - 2 шт
Томатна паста - 3 ст.л
Зубчики часнику - 3 шт
Сіль, перець - за смаком
Цукор - 25 г.
салат з моцарелою, помідорами і маслинами
Салат з моцарелою, помідорами і маслинами
Інгридієнти :
Продукт Кількість
1. Салатний мікс 1 пучок
2. Помідори Черрі 3 шт.
3. Моцарелла 150 гр.
4. Маслини 250 гр.
5. Оливкова олія 2 ст. ложки
6. Соус соєвий 2 ст. ложки
7. Кунжут За смаком

соковиті рулетики з блакитним сиром
Соковиті рулетики з блакитним сиром
Рецепт приготування смачних та соковитих рулеток з блакитним сиром.