0 Вибрані товари
0
10:14:05 - 09.02.2022

Лазанья класична з м'ясом

СКЛАДОВІ
М'ясний фарш600 г
Соус болоньезе600 г
Вершкове масло60 г
Пшенична мука2,5 столові ложки
Оливкова масло2 столові ложки
Молоко750 мл
Готові сухі листи лазаньі10 штук
Твердий сир                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

1. У пательню вершкове масло і 2 ложки рослинної олії, розтопити. Поступово додавати борошно і розмішувати так, щоб не залишалося грудочок.                                                                                                                                                                                                          
2. Коли вся мука втрутитися, влити все молоко. Зменшити вогонь і томити до потрібної консистенції: не рідкою, але й не занадто густий. Консистенція нежирної сметани.
Фото приготування страви: Лазанья класична з м'ясом - крок 3
3. На сковороді розжарити оливкова олія. Додати м'ясний фарш (краще свинина + телятина).                                                                                                                                                                                                              
4. Фарш смажити до напівготовності. Влити в нього соус болоньєзе, посолити і поперчити за смаком.
5. Духовку розігріти до 180 градусів. Форму змастити вершковим маслом. На дно вилити трохи соусу бешамель, чуть-чуть, тільки щоб покрити дно.                                                                                                                                                                                                                                                              
7. Соусу потрібно викладати стільки, скільки необхідно, на ваш погляд, щоб лазіння вийшла соковитою. Поверх соусу викласти сухі листи лазаньї. Повторити процедуру.
Фото приготування страви: Лазанья класична з м'ясом.
8. Останній шар листів промазати соусом бешамель і зверху щедро засипати сиром. Дати постояти хвилин 7-10. Поставити в духовку. Піч 30 хвилин.
10:14:05 - 09.02.2022
Повернення до списку