0 Вибрані товари
0
15:42:38 - 04.02.2022

Паста з хамон і руколою

Складові:
коротка паста - 200-250гр
рукола - 90гр
томати черрі - 200гр
болгарський перець - 1шт
горішки кеш'ю - 1 жменька
цибуля червоний - 1/2 шт (опціонально)
пармезан - 40-50гр
хамон - 6-8 тонких слайсів
оливкова олія - ​​5-6ст.л.
бальзамічний оцет - 2ст                                                                                                                                                                          
                                                                                                                                                                                                             1. Спочатку зробимо перчик-гриль. Для цього розігрійте духовку приблизно на 240-260 ". І покладіть перчик в духовку. Не потрібно нічим змащувати. Залишаємо його в духовці поки він не покриється чорними цятками. На це піде може хвилин 15-20.
15:42:38 - 04.02.2022
Повернення до списку